Nyt fra DDBU

DDBU´s turneringsudvalg har besluttet, at gennemføre så mange turneringer som muligt. Vi ved godt, at der er nogle som ikke ønsker at spille mere i denne sæson, enten p.g.a. Coronaen eller fordi vi er kommet så langt hen på sommeren. De må så melde afbud, da vi ikke mener,

det skal gå ud over dem, som gerne vil spille.

Vi har aflyst Tenax og Søgaard cup, da det ikke vil være muligt, at gennemføre dem, og alle vil få deres indskud tilbage. Præmiesummen fra 19/20 vil blive overført til den kommende sæson.

Vores individuelle turneringer vil blive presset meget sammen, så der vil forekomme sammenfald af turneringer, men det kan ikke undgås. Landsfinaler i alle vores klassemesterskaber aflyses.

I holdturneringerne fastfryses stillingen, og alle puljer deles op i 2 nye puljer, hvor nr. 1-4 spiller om at blive puljevinder og nr. 5 og nedefter spiller placeringskampe. Alle de nye puljer spilles som et slutspil på 1 dag, alle mod alle, og nr. 1 og X antal 2ér går videre til RF K.O.

Vi er fuldt ud klar over, at dette ikke er optimalt, men set i lyset af situationen, får vi da lov til, at spille sæsonen færdig, i stedet for at aflyse den helt.

.

Alle indiv. klasser skal ændres og udsendes med ny dato.

Alle hold skal oprettes påny med dobbelt så mange puljer som det nuværende

Dette vil tid, så I bedes have tålmodighed, det forventes at være færdig gjort efter påske, og som sædvanligt vil klubberne få besked når det hele er på plads

Der vil blive lagt nye datoplaner om i løbet af et par dage

Med Sportslig Hilsen

Hanne Rasmussen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*