Så er vi igang igen…

Så skal vi til det igen, med den hjemmelige 5 kegler “liga” efter EM på Sardinien.

Der skal spilles 4 steder denne gang og efter EM venter der en rigtigt spændende lørdag. Danskespil er ret sikker på Kasper Kristoffersen vinder Eliten, jeg er ikke helt lige så sikker…

Elite 5 kegler

Der skal spilles Elite i Randers og feltet er stærkt. Hele top ti er tilstede og der er mange der kan vinde denne lørdag.

Kasper kan man aldrig udelukke og når man vinder 50 % af alle Elite Tours, så er der altid chancen for kasper tager sejren, men …

Jeg synes der var mange spillere, der så stærke ud til EM i 5 kegler. Tejs Tafdrup bliver bare bedre og bedre. Rene L. Andersen slog italienere og Erling Sjørup har vel ikke spillet bedre end han gør lige nu, længe. Netop Erling tror jeg har størst chance for at vinde i Randers. Han kender klubben rigtigt godt, han spillede super stærkt til EM og kan han motiver sig selv til at spille hjemme i lille Danmark, så vinder han på lørdag.

Jeg tror det bliver imellem Erling, Kasper, Tejs og Réne, med Thomas Jæger og Henrik Ryholt som outsidere og når det så er sagt hvad så med Johnni Pedersen, som også havde et flot EM og Henrik Søndergaard. Ja, der er faktisk mange der kan vinde, men Erling ser altså ekstra stærk ud lige nu, så ham holder jeg mig til denne gang. Så synes jeg bare Randers ligger godt til ham.

Mesterrækken øst 5 kegler

Den række er bare lidt tyndt besat, men det kan spillerene jo ikke gøre for. Her er det svært at komme uden om Charlotte Koefoed, hvor er hun bare god. Sølv til EM og jeg tror det er her Danmark skal finde sin næste Europamester eller Verdensmester i 5 kegler.

Jeg håber Charlotte får point nok til at komme i Eliten, på et tidspunkt, for den modstand hun vil få der, er det der skal til for hun kan udvikle sig og veksle sølv til guld og så håber jeg på at 5 kegler udvalget vil invitere en eller to af de kvindelige topspillere, allerede på dag 1 næste gang Luca kommer til Danmark, men det er en anden snak.

Mesterrækken vest 5 Kegler

Stærkt felt som altid, når de mødes i Ålborg. Kim Pedersen, top dommer og habil 5 kegler spiller har hjemmebane, men det er ikke nok til at slå stor favoritten Rico List af pinden.

Der er mange der gerne vil og kan vinde den her Tour. Brian Findal, Steen E Nilsen, Torben Matthisen, Michael Emborg, Ole Møller og sikkert flere, men kan de slå Rico? jeg tror det helt ærligt ikke. De må bevise jeg tager fejl.

A-Rækken Vest 5 kegler

Det er vildt at der skal bruges 4 klubber hver gang der skal spilles en runde 5 kegle. Kæmpe cadeau til 5 kegler udvalget, for der må altså være stressende, at skulle finde klubber, mens spillerne med rimelighed råber på at få at vide hvor de skal spille. Jeg håber virkelig spillerene forstår værdien af frivilligt arbejde. Tak for kaffe, men det er også en anden snak.

A-rækken, her er Marianne Mortensen favorit og er der en der skal slå hende, er det nok Bjarne Esperlund, Emma Bjerregaard eller Per Brainholt, men den ligger ikke lige til højrebenet. Jeg tror Marianne tage sejren igen.

Dejligt at se, at der stabilt er begyndt at deltage en 6-7 spillere hver gang.

Set med Ikast briller…

Vi håber og tror på en sejr i Eliten og mens det ser hårdt ud i de andre rækker så håber vi på.

Rigtigt god 5 kegler lørdag

Forlader du os allerede?

Vil du gerne være den første til at modtage de seneste nyheder og opdateringer fra Ikast Billard Klub? Tilmeld dig vores Nyhedsbrev nu og hold dig opdateret med alt, hvad der sker i Billard-verdenen!

Tilmeld dig i dag og bliv en del af vores billard-fællesskab!

Som abonnent på vores Nyhedsbrev vil du modtage: