Elite Træning

Kære medlemmer

Hvis du fra næste uge går forbi Ikast Billard Klub og tænker, det var godt nok mærkeligt, der står nogen og træner, så det fordi at, det er tilladt for elite spillere at træne.
Begrebet elite har DDBU og DIF slidt lidt på. Så er det 32, så det 16 og det er lidt ærgerligt og kan være svært at forstå, men det bør ikke ligge vores spillere til last.

Aftalen går på at de 4 der under den nuværende definition af elite Lars, Rico, Johnni og Kasper må træne samlet to gange om ugen og selvfølgelig kun de og kun træning.

Selv om det måske for af os andre, kan være svært at se på at nogen må komme i klubben og vi ikke selv må, så er vi nød til at give vores bedste spillere, mindst lige så gode kår, som de bedste i andre klubber.
Vi er en billard klub og vi vil være blandt de bedste.

Vi håber på alles opbakning omkring det her og ser frem til spillerne veksler til medaljer.

Vi andre må væbne os med tålmodighed lidt endnu, men en ting er helt sikkert, nu går der ikke lige så længe før vi allesammen skal ses igen…