5 kegler: Er Kasper Kristoffersen Træt eller Topmotiveret Efter Italien ?


Billard og 5 Kegler Sæsonen: Runde 2 Er Undervejs

Vi er midt i en spændende tid for Ikast Billard Klub, hvor vores elskede sportsgrene, billard og 5 kegler, er i fuld gang med sæsonen. Runde 2 er allerede i gang, og spændingen er til at føle. Lad os tage et dybere kig på, hvad der sker i klubben, og hvad du kan forvente af de kommende kampe.

Billard: Kuglerne Ruller

Billard har altid været en kerneaktivitet i Ikast Billard Klub, og denne sæson er ingen undtagelse. Vores dygtige spillere har været i træning, og de viser deres færdigheder på bordene. I sidste runde løb Christian Sønderby med sejren, hvilket var en imponerende præstation. Henrik Søndergård tog en flot 2. plads. Det var en bemærkelsesværdig bedrift.

Kasper Kristoffersen, ranglistens nr. 1, måtte nøjes med 3. pladsen i sidste runde, og Danmarks mester Tejs Tafdrup ligeså. Denne runde bringer dog en ny dimension, da Kasper lige er vendt hjem fra Italien efter at have deltaget i en international biathlon makker-turnering sammen med Daniel Kristiansen. Holdet tabte i kvartfinalen, til Aniello og Zanetti som gik videre og vandt hele turneringen. Spørgsmålet er nu, om Kasper er topmotiveret eller træt?

Danskespil har som sædvanligt Kasper som favorit, og med hans imponerende resultater og sejre i 50% af de turneringer i 5 kegler han stiller op i i Danmark, er det svært at argumentere imod. Han kender bordene i Ikast ud og ind, hvilket gør ham til en favorit med odds på 2,75.

Men lad os ikke glemme resten af det stærke felt fra Ikast. Med hele 6 af de 16 spillere, der deltager, er der masser af potentiale for overraskelser. Kan Christian gentage sin tidligere præstation? Hvordan klarer Erling og Johnni sig? Skal Kim Henriksen og Henrik Ryholt klatre op på medaljeskamlen i denne runde? Ryholt er tit i top 3 i løbet af sæsonen. Det bliver en spændende dag!

Mesterrækken Vest (Randers):

I Mesterrækken Vest ser det ud til, at Rico List ikke deltager i denne runde, hvilket åbner døren for Torben Mathisen som den store favorit. Torben høre ikke til i Mesterrækken og han har potentiale til at tage sejren i Randers denne dag. Hvem der skal være 2. og 3. er op til Tobias Klausen, Brian Findal og de 2 Benny’er at afgøre. Der er en fantastisk konkurrence i Mesterrækken Vest, og vi håber på, at dagen kommer til at handle mere om billard end seedning.

Mesterrækken Øst (Næstved):

I Mesterrækken Øst mangler vi Thomas Andersen i denne runde, hvilket skaber en mere åben konkurrence. Jonas Søndergaard ser ud til at være en lovende kandidat, især efter hans oplevelse i Italien, hvor han sammen med Lukas stod over for verdens bedste i seniorrækkerne. Selvom de ikke vandt en eneste kamp, må hans sult efter sejr være stærk. Det bliver en spændende og åben række denne lørdag.

A-Række Vest (Bristol):

Desværre ser det ud til, at A-Rækken kun har 3 deltagere i denne runde, hvilket er en skam. Men lad os se det positive i det – alle 3 får chancen for at tilføje point til ranglisten. Både Bjarne, Sebastian og Sascha har spilleevner, og det er helt åbent, hvem der vil tage sejren i denne konkurrence.

En ting er sikkert – denne sæson er mere spændende og tættere end nogensinde før! Lad os alle støtte vores spillere og nyde de fantastiske kampe, der venter os i det danske land.


Husk vi streamer alle kampene fra Ikast hele dagen. Find vores kanal på youtube og abonnere gerne, så vi kan nå 1000 abonnenter, det vil vi sætte enormt stor pris på. Ikast billard klub Youtube

Kasper Kristoffersen Danmarks bedste 5 kegler spiller

Hvis du vil følge med over hele landet, så gå på Facebook og på DDBU 5 kegler, her er der links til Stream og livestillinger.

Forlader du os allerede?

Vil du gerne være den første til at modtage de seneste nyheder og opdateringer fra Ikast Billard Klub? Tilmeld dig vores Nyhedsbrev nu og hold dig opdateret med alt, hvad der sker i Billard-verdenen!

Tilmeld dig i dag og bliv en del af vores billard-fællesskab!

Som abonnent på vores Nyhedsbrev vil du modtage: