🏆 Danmark på Vej mod VM-Medaljer 🏆

I dag er dagen, det hele sker! Kl. 11:30 bliver det afgjort, hvilket dansk billardhold der tager minimum bronze med hjem fra VM. Og ja, du læste rigtigt – minimum bronze! Det er en fantastisk præstation, og spændingen er til at føle på.

De 9 spillere fra Danmark til VM i 5 kegler for hold i Østrig

Lad os dykke ned i, hvad der venter, og dette er selvfølgelig bare min personlige analyse.

Spiller for spiller:

Danmark 1:

🎱 Kasper Kristoffersen: En ny stjerne i 5-kegler, men utvivlsomt den bedste i Danmark. Med stabil præstation og førsteposition på ranglisten har Kasper bevist sig internationalt og i Danmark gang på gang.

🎱 Erling Sjørup: Super rutineret og en guldmedalje fra VM i Biathlan for flere år siden. Alder er bare et tal for Erling, der stadig dominerer med en andenpladsen på ranglisten i Danmark.

🎱 Johnni Pedersen: Enorm rutine og et tæt samarbejde med Kasper. Johnni har virkelig udviklet sig de seneste år og er topmotiveret.

🎱 Rune Kampe: Billard er Runes liv. En nykommer i 5-kegler, men hans engagement og fokus ved bordet gør ham til et stærkt kort.

Danmark 2:

🎱 Thomas Jæger: En af de “nye” spillere, altid motiveret og klar til internationalt spil.

🎱 Henrik Ryholt: Super rutineret og tilsyneladende urokkelig. Henrik er en trussel, især når det kører for ham.

🎱 Tejs Tafdrup: Danmarks største etablerede 5-kegle talent. Han udvikler sig konstant og kan blive endnu farligere i fremtiden.

🎱 Henrik Søndergaard: En all-around dygtig spiller, ny i 5-kegler, men meget talentfuld.

Motivation:

Vi så det sidst, da Danmark 1 og 2 mødte hinanden, selvom holdene ikke er helt ens denne gang alligevel. Som jeg forstår det, er hold 1 udtaget efter ranglisten, og hold 2 tilbydes de resterende pladser efter ranglisten, for egen regning. Det betyder, at hold 1 er med, fordi det er det bedste hold, mens hold 2 er med, fordi de har fået en ekstra chance, og jeg tror, det tænder en ild!

Hold 1 skal virkelig motivere sig selv. På papiret er de bedst, og de kan kun skuffe. Man kan altså ikke komme halvt motiveret og regne med at slå et hold 2, der kun kan overraske med fuld ild.

Hold 1 skal komme med ild i øjnene. Vi vil se følelser og knyttede næver, når langboldene sidder til 12. Vi vil gerne høre et kampråb inden start, så højt, at italienerne møder op med espressopletter på skjorterne og tomatsauce på skoene og tænker, hvad fanden er det for nogle vikinger.

Jeg er farvet. Der er tre Ikast-spillere på hold 1. Hold 1 er det bedste. Jeg tror og håber, de vinder, men hvis de ikke er 100% klar, taber de til et super stærkt og kollektivt hold 2.

Taktik: Jeg tror, hold 1 ønsker at få det afgjort inden stafetten. Jeg tror, hold 1 stiller op i standardopstilling. Kasper og Erling på singlerne. Rune og Johnni i doublen. Jeg tror, Ryholt og Thomas bytter, så Ryholt ofrer sig mod Kasper, og Thomas tager chancen mod Erling, som ligger 5% efter Kasper. Hold 2 har ét mål, og det er at få et point og dermed tvinge hold 1 ud i stafetten, og her tror hold 2 ikke selv på, de kan tabe, så de er livsfarlige.

Taktik:

Jeg tror, hold 1 ønsker at få det her afgjort inden stafetten. Jeg tror, hold 1 stiller op i standard opstilling med Kasper og Erling på singlerne samt Rune og Johnni i doublen. Jeg tror, at Ryholt og Thomas bytter, så Ryholt ofrer sig mod Kasper, og Thomas tager chancen mod Erling, som ligger 5% efter Kasper. Hold 2 har et mål, og det er at få et point og dermed tvinge hold 1 ud i stafetten, og her tror hold 2 ikke selv på, at de kan tabe, og så de er livsfarlige.

Hvis vi når stafetten, kan hold 1 ikke blive ved med at være konservative; posen SKAL rystes. Alt for tit har vi set Kasper som sidstemand, der skal indhente 70 point, og det går ikke. Vi så i går, at Kasper og Erling byttede plads, så Erling tog den sidste, og det skal til. I mine øjne spiller Erling bedst, hvis han kommer til bordet med forspring, og det kan Kasper skabe. Johnni starter, tror jeg. Han er rolig, velovervejet, langsom vil nogen sige, men han kan sikre en god start. Har Rune fokus, er han en maskine og kan aflevere til Kasper, der vil rykke fra uanset hvem han møder.

Hold 2 vil spille taktisk og gætte på, hvordan hold 1 stiller op. De kender hold 1s styrker og svagheder, og de vil udnytte dem. De vil spille taktisk, og de er topmotiverede. Hvis hold 1 ikke er klar, står hold 2 endnu engang med medaljerne.

Held og Lykke

Uanset hvad, bliver det spændende, og det er fantastisk at se Danmark på vej mod medaljer, præcis som forudsagt. Held og lykke til alle otte spillere – I fortjener det! Må det bedste hold vinde! 🌟🎱🇩🇰 #DanmarkBillard #VM2023

Forlader du os allerede?

Vil du gerne være den første til at modtage de seneste nyheder og opdateringer fra Ikast Billard Klub? Tilmeld dig vores Nyhedsbrev nu og hold dig opdateret med alt, hvad der sker i Billard-verdenen!

Tilmeld dig i dag og bliv en del af vores billard-fællesskab!

Som abonnent på vores Nyhedsbrev vil du modtage: