Planlægning af Event2018 i Ikast Billard Klub Skrider frem…

Der er fuld gang i planlægningen af Event 2018 8-12 aug. 2018. Årets største 5-kegle event.

Deltager antallet er tæt på de 80. Et meget stærkt dansk felt, et meget stærkt europæisk felt, med spillere fra bla. Italien, Frankrig, Tyskland, Belgien og nu endda fra Sydamerika, nemlig Argentina.

Der bliver rigtigt godt gang i den og vi får brug for masse af frivillig arbejdekræft.

Der er også rigtigt gode mulighed for det lokale erhvervsliv, for at støtte op om idrætten i byen og få markedsført sin virksomhed.

Vi kan bruge sponsorater i alle størrelser eller samarbejdspartnere.

Vi laver goodiebags. Vi streamer live. Vi opdatere på hjemmeside og Facebook. Der vel 50-100 mennesker der skal bruge overnatning i 3-4 dage og de vil alle sammen godt have souveniers med hjem fra Ikast.

Vi laver tøj til de frivillige til lejligheden, med reklameplads.

Kontakt os endeligt hvis din virksomhed vil med på holdet.

Vil du se lidt fra 2016 hvor verdensmesteren var med ? Tryk her

Deltagerliste: Tryk her

Bliv sponsor i klubben. Vi har forskellige muligheder startende fra kr. 2000. Skriv her

Etiket: , , , , ,