Hjælp til DM i 5-Kegler

Som tidligere skrevet afholder vi jo DM i 5-kegler uge 24 det er den 19-20/6.
Vi vil som altid gerne afvikle de her stævner så godt som muligt. Vi er kendt for at afvikle de her gode stævner og det giver et rigtigt godt billede ud af til og både hyggen og sporten er i højsædet.
Vi har der for brug for en del frivillige til at hjælpe klubben med forskellige opgaver.
Som frivillig sørge vi for i får noget at spise, drikke og tager man en ordentlig tørn, så kommer man med til banketten lørdag aften…. Fik jeg sagt der er helstegt pattegris 😊

Jeg lister her de forskellige opgaver vi skal bruge hjælp til og du kan skrive her i op slaget hvad du gerne vil hjælpe med eller sende en sms 53611975 eller skrive dig på en liste i klubben som kommer op på fredag.

Opgaver:

Dommere:
Vi skal især lørdag bruge en del dommere.
Vi skal afvikle 24 kampe lørdag.
Lørdag starter vi kl 10 og forventer at slutter 18-1830

Søndag har vi 3 runder og 7 kampe.
Her er der brug for hjælp til de første 4 kampe kl 10

Kan du ikke huske reglerne så holder vi en info aften.

Bestyrer:
Vi åbner jo allerede kl 9 om morgenen og skal bruge bestyrer fra kl 10 og dagen plejer også at blive længere både lørdag og søndag.
Lørdag til banketten er slut
Søndag er vi færdige kl 17-18 stykker

Madlavning:
Spillerene skal have mulighed for at købe lidt at spise. Vi ønsker at flytte lidt væk fra junk Food og gerne over i noget fornuftigt husmand kost, så kan du lave en god gryderet, med ris og nogle bakker salat, så skal vi nok sælge det.

Banket:
Her kommer der en mand og griller gris. Han har alt med vi der skal bruges og tager det hele med igen.
Der skal dækkes bord til ca 20 plus de frivillige og Rydes op bagefter.
Banketten starter kl 19 så forvent mødetid kl 1730 og fyraften 2130 du er selvskreven til dejlig mad og hygge.

Disse ting er de vigtigste i forhold til afviklingen af et godt DM. Vi håber en masse af jer vil deltage i det omfang i kan.
Det bliver sjovt og hyggeligt