Godkendt uge i Ikast

Godkendt uge i Ikast…

Lørdag afholdte klubben Regionsfinalen i Kegler for ungdom. Her blev det til en flot 3. Plads til Lukas Iversen, mens det blev til en flot 5. og 6. plads til Charlotte og Ragvan. Absolut godkendt.

I Pool blev det til en flot gang sølv i disciplinen 14:1 til Kasper Kristoffersen, som måtte se sig slået en den kun 15 årlige Christoffer Lentz. Det kunne ellers være blevet til 5. DM i den Diciplin til Kasper, men ungdommen i Pool stormer bare frem.

I serie 2 Kegle spille Ikast uafgjort mod Ebeltoft, men i kræft af bedste score vinder Ikast og de skal nu spille Regionsfinale i sønderjylland.

Sidst man absolut ikke mindst, så lykkedes det Ikasts 1. Hold i Kegler, at vinde Landsmesterskabet og sikre guld til Ikast i en finale over Greve. Holdet bestod af Lars Bager, Birger Fenger, Steen E. Nielsen og Jannick Schelde. Det var en flok stolte spillere der vendte hjem til klubben for at blive fejret.

Stort tillykke til alle

Regionsfinale Ungdom