God uge 6 i Ikast Billard Klub

God uge 6 i Ikast billard Klub.

Ikast’s 1. Hold i 3 division sikrede sig endnu en flot sejer på 6-2 over Spjald, især Lars Nielsen havde en god dag. Han lukker i 7 med en sidste serie på 316. Holdet har nu 5 point ned til Lemvig, med 3 kampe tilbage.

Esper og de unge mennesker, var lørdag en tur i Fluen til Ungdomscup. Her besatte de 3 spillere fra Ikast 3. 4. og 5. Pladsen. Ragvan Indram Ohan, Sebastian Duchwaider og Lukas Elias Iversen. Rigtigt flot drenge.

Sidst men ikke mindst havde Ikast 5 mand med i Aalborg til 5-kegle Grandprix. Har blev Johnni Pedersen igen bedst placeret med en 5. plads. Efter ham Henrik Sørensen og Henrik Lysgaard på en 9. plads. Orla Skjoldbjerg på en 13. plads, mens ellers stærke Rico List måtte tage til takke med en 17. plads. Det betyder at Ikast pt. har 4 mand inden for top 16 på ranglisten, som giver afgang til DM.

Rangliste pr. 18/2-18

Etiket: , , , , , , , , , ,