Corona Nyt

Corona Nyt-Corona Nyt-Corona Nyt

Kære medlemmer

Vi holder åbent weekenden ud, men fra mandag lukker vi, som det ser ud nu.

De nye meget mærkelige regler, siger at der ikke må samles mere end 10 over 21 år.

DIF og DGI ligger dog i meget hårde forhandlinger, med regeringen, da en ny nedlukning, vil smadre alt sport og hvordan forklare man at 11 over 21 gerne må sidde i samme omklædning, fordi de spiller fodbold, men 11 der spiller billard må ikke.

Hvis der ikke kommer noget fra regeringen i weekenden og det tvivler vi lidt på, så er klubben lukker fra på mandag.

Vi melder ud nu for at kunne nå at overholde reglerne, selv om alt er usikkert.

Summeret op:

Normalt åbent i weekenden, med lukning af klubben søndag kl 17
Mandag og 4 uger frem, klubber lukket.

Tingene skifter lynhurtigt og lokalt tolkes reglerne forskelligt.
Så det er super vigtigt at du som medlem holder dig orienteret, her, på hjemmesiden og sms-service.

Mvh. IBK

2 Comments on “Corona Nyt

1. Hej
    Hvor meget kan man lige nu?
    Er der pensionist billard mandag – torsdag?
    Må man træne evt. torsdag mellem 15:30 – 18:00?
    Ovenstående tolker jeg da som om klubben er lukket, men kom tilfældig forbi her i formiddags og der holdt der en del biler udenfor.
    Laurids Harch Lauridsen

• Hej Laurids

Man skal vist langt tilbage for at tolke nogen af opslagene som om der er lukket.
      Der er åbent med corona forbehold.
      Pensionisterne spiller man og tors i men der er selvfølgelig begrænset pladser.

Det dage der er kamp i klubben kan der ikke trænes. Oftest onsdag og torsdag, men alle datoerne fremgår af tidligere opslag.

Mvh. IBK