Corona Nyt

Vi har i dag haft møde i bestyrelsen og med bestyrerne.
Vi åbner klubben i morgen, men det bliver selvfølgelig ikke som det plejer.
Det er bøvlet og der kan opstå spørgemål, så spørg endelig en af os fra bestyrelsen.
Læs venligst det hele igennem, selv om det er meget.

Vi åbner på følgende måde:

Billard:

• I turnerings lokaler må Esper komme med hans spillere under 18 (Max 17 år).
  • Vores 4 Elite spillere må træne.
  • Vi har valgt at vores 70+ spillere må vente 14 dage med at træne. Det kan virke urimeligt, men vi vurdere vi ikke kan håndtere det.

For resten af klubben:

• Vi åbner i morgen
  • Vores zone inddeling gælder nøjagtigt som før, du skal have kort og skrive på liste osv. Det holder vi hårdt på.
  • Du skal have Corona pas, være testet inden for 72 timer eller have haft corona (gælder efter du har været smittet i 14 dage og 6 mdr. frem)
  • Der er kun åbent for medlemmer
  • Vi lukker kl. 22.00 senest
  • Bestyrer/ Bestyrelse skal ikke være testet. (Da de regnes som personale, vi anbefaler det dog kraftigt. En ikke testet bestyrer, skal gå hjem efter sin vagt). Ønsker man at blive i klubben efter sin vagt, skal man være testet.
  • Bord reservation. Ved personlig henvendelse.
  • Billard i hyggelokalet er kun til hygge, ikke træning.
  • Mundbind eller Visir skal bæres på alle tidspunkter, hvor man står op, også ved billard i hyggelokalet.
  • Gamle værdibeviser, gælder til 30 juni.
  • Generalforsamling rykkes til August. (Ingen dato)
  • Sidste tilmelding til Bestyrertur 30/4
  • Der er ikke mulighed for at hæve penge i klubben før 26/4 dvs i næste uge, så husk kontanter.
  • Er du i tvivl om noget, så kontakt en af os i bestyrelsen.

Kontingent 2021/2022:

Så er det igen tid til at indbetale kontingent – det gælder perioden fra 1. Maj 2021 til 30. April 2022
Beløbet er ikke ændret, så taksterne er som

Turneringsspiller 650.-
Pensionister 400.-
Øvrigemedlemmer 400.-
Ungdom 200.-

Der er og bliver Danmarks billigste kontingent, nyd det.

Beløbet indbetales på Mobilepay 22114844 (Hans Henrik Bertram) eller konto 0871-0635602481 Der angives tydeligt Navn på Medlemmet betalingen gælder. Dvs betaler du ikke selv dit kontingent, så skal det tydeligt fremgå af indbetalingen, hvem indbetalingen vedrøre.

Vi ved godt det her er bøvlet og har fuld forståelse for at alting ikke er som alle håbede på, men husk vi laver ikke alle reglerne.

Husk regler er regler, du må gerne blive hjemme hvis du er utryk, det har vi fuld forståelse for.

Vi glæder os til at se jer alle og håber billarden åbner 6/5-21

De bedste hilsner